Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با اشاره به نرخ بالای مشارکت اقتصادی استان، این مهم را منجر به افزایش امید جمعیت جویای کار خواند و با تصریح اینکه جزو استان های موفق در تحقق اشتغال و ثبت در سامانه رصد هستیم، گفت: با حمایت های صورت گرفته از سوی دولت تاکنون ۱۲۰ میلیارد تومان برای پروژه های پسماند استان ابلاغ شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان زارع چهارشنبه شب در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و جهش تولید گیلان که با حضور دکتر محمدباقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه، شماری از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و ارتباط تصویری با فرمانداران برگزار شد؛ به اجرای برنامه‌های دولت تدبیر و امید براساس سیاست اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبر معظم انقلاب و در جهت تحقق شعار راهبردی جهش تولید اشاره و اظهار کرد: با مشخص شدن ۹۲ پروژه اقتصاد مقاومتی، از جمله استان هایی هستیم که از همان ابتدای سال با تعیین تعداد طرح ها، با اولویت میزان اشتغال و افزایش تولید و با استفاده از تسهیلات بانکی کوشیده ایم نقش موثری در اجرای برنامه‌ها و سیاست های تحقق شعار سال داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به پیشرفت قابل توجه طرح‌های اقتصاد مقاومتی اشاره و بر ضرورت استمرار تلاش های مجدانه تاکید کرد و افزود: نرخ مشارکت اقتصادی استان در فصل بهار امسال معادل 45 و دو دهم درصد بوده که این شاخص، چهار و دو دهم درصد بیشتر از متوسط کشوری است.

نماینده عالی دولت در گیلان بالا بودن نرخ مشارکت اقتصادی که نتیجه اقدامات مطلوب دولت در استان بوده را منجر به افزایش امید جمعیت جویای کار به یافتن شغل دانست و اظهار داشت: کاهش نرخ بیکاری جوانان اصلی ترین دغدغه ماست و برای تحقق آن اهتمام داریم.

وی به رشد تولید محصولات زراعی در سال گذشته (1398)  نسبت به سال ماقبل (1397) و رسیدن به یک و هشت دهم میلیون تن اشاره و خاطرنشان کرد: محصولات باغی نیز با رشد هشت و سه دهم درصدی به ۶۴۳ هزار تن و تولید محصولات دام و طیور نیز به ترتیب هفت و نیم و شش درصد رشد را نشان می دهند که این میزان در سه ماهه نخست امسال نیز تداوم داشته است.

استاندار گیلان ظرفیت های کشاورزی موجود در استان را گوناگون و قابل توجه دانست و گفت: در صنعت نوغانداری نیز با حمایت های صورت گرفته از سوی دولت، میزان تولید پیله تر، رکورد ۱۲ سال گذشته را شکست و تکثیر شش برابری نهال توت نیز انجام شد.

وی با بیان اینکه در حوزه صنعت نیز علیرغم تشدید تحریم‌های ظالمانه استکبار شاهد افزایش تولید در گیلان هستیم، افزود: در تولید روغن نباتی ۳۰ درصد، سیمان ۲۷ درصد و دارو ۲۲ درصد نسبت به سال گذشته و در محصولات فولادی طی سه ماهه نخست امسال، ۲۵ درصد رشد داشته ایم.

دکتر زارع به درک بالای مردم، فعالان اقتصادی و کارآفرینان از شرایط کشور و استان اشاره کرد و گفت: از سال گذشته برای ۱۶۰ واحد، پروانه بهره برداری جدید با حجم سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۶۰۱ میلیارد تومان صادر شده که رشد دو برابری نسبت به سال ماقبل را نشان می دهد.

وی به تاکید رئیس سازمان برنامه و بودجه مبنی بر بهره گرفتن از بازار قابل توجه اتحادیه اقتصادی اوراسیا و هدایت به سمت تولید کالاهای صادرات محور اشاره و خاطرنشان کرد: در پنج ماه نخست امسال بنادر انزلی، کاسپین و آستارا بدون وقفه فعال بوده و بالغ بر ۳۶۷ هزار تن صادرات کالا به ارزش ۲۱۴ میلیون دلار صورت گرفته است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد افزایش ۲۸ درصد به لحاظ وزنی و ۳۹ درصد ارزش دلاری هستیم.

نماینده عالی دولت در گیلان به افزایش ۵۴ درصدی میزان واردات از لحاظ وزنی و چهار درصد به لحاظ دلاری در شرایط تحریم اشاره و با بیان اینکه عمدتا کالاهای اساسی وارد شده ، افزود: باتوجه به ظرفیت گستره بازار هدف اوراسیا و همسایگان شمالی، تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیاد است و باید تلاش ها مضاعف شود.

وی هدفگذاری ۶۰۰ میلیون دلار صادرات غیرنفتی طی امسال علاوه بر ظرفیت منطقه آزاد انزلی برای واحدهای تولیدی و تجار گیلانی را دست یافتنی عنوان کرد.

استاندار گیلان پروژه های بخش صنعت استان را ۱۲ طرح و در بخش کشاورزی را هشت پروژه عنوان کرد و گفت: این پروژه ها از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار هستند و تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسند و انتظار دارم پروژه های بخش گردشگری نیز با همکاری بیشتر بانک ها آماده افتتاح شوند.

دکتر زارع به اعطای تسهیلات در قالب های مختلف برای تکمیل واحدهای نیمه تمام با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت اشاره کرد و گفت: سهم قابل توجهی از تسهیلات محقق شده و در این زمینه همکاری بیشتر بانک ها مورد انتظار است.

وی با اشاره به اینکه گیلان جزو استان های موفق در تحقق تعهد اشتغال و ثبت در سامانه رصد است، به دستگاه های اجرایی تأکید کرد که درخصوص تحقق اشتغال پیگیری لازم را داشته باشند.

نماینده عالی دولت در گیلان به پیگیری های صورت گرفته از طریق وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه و مدیریت بحران درخصوص جبران خسارات برنجکاران نیز اشاره و ابراز امیدواری کرد که با امهال تسهیلات قبلی کشاورزان، اعطای تسهیلات جدید و کمک های بلاعوض؛ گامی در جهت کمک به این تلاش گران برداشته شود.

وی به حمایت های صورت گرفته در راستای تخصیص ۱۰۶ میلیارد تومان به موضوع پسماند و نیروگاه زباله سوز طی سال گذشته و پیشبرد پروژه های استان اشاره و خاطرنشان کرد: رقم ابلاغی سال جاری نیز نسبت به سال گذشته افزایشی بوده و تاکنون ۱۲۰ میلیارد تومان به پروژه های پسماند استان ابلاغ شده است.

دکتر زارع موضوع احیاء تالاب انزلی را نیز برای مردم استان و کشور حیاتی دانست و اظهار داشت: سهم اعتبار اختصاصی، پاسخگوی اجرای طرح های پیش بینی شده مصوب کارگروه کشوری و استانی این تالاب بین المللی نیست و نیازمند تقویت منابع هستیم.

وی همچنین با قدردانی از احداث مسکن محرومان در سال گذشته گفت: همچنان نیازمند احداث مسکن برای محرومان با اولویت افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد و استمرار آن در سال آینده هستیم.

در پایان این جلسه تفاهم نامه مشترک احداث دوهزار واحد مسکونی محرومان امضاء و بین سازمان برنامه و بودجه، استانداری گیلان و بنیاد مسکن تبادل شد.

در این جلسه رضا دنیامالی رئیس مجموع نمایندگان و نماینده مردم انزلی، جبار کوچکی نژاد، سید علی آقازاده و محمدرضا احمدی سنگری از نمایندگان شهرستان رشت و خلیل بهروزی فر نماینده شهرستان های فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی به بیان نظرات خود پرداختند.

در این جلسه همچنین گزارش های دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی و جهش تولید استان در خصوص تفاهم نامه جهش تولید، مدیریت شعب بانک ملی استان درخصوص آخرین وضعیت پرداخت تسهلات به پروژه های با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد و تبصره 18، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان درخصوص عملکرد طرح های بالای 60 درصد در سامانه رصد اشتغال، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان درخصوص پروژه های اقتصاد مقاومتی سال جاری و میزان خسارات وارده به برنجکاران ناشی از بارش های باران، رئیس سازمان صمت گیلان و رئیس مرکز نوغانداری کشور درخصوص پروژه های اقتصاد مقاومتی سال جاری ارائه شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه استاندارگیلان ارسلان زارع سازمان برنامه و بودجه مشارکت اقتصادی اقتصاد مقاومتی میلیارد تومان سامانه رصد نسبت به سال سال گذشته جهش تولید پروژه ها سال جاری طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۳۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ارائه بسته‌های تشویقی به سرمایه‌گذاران ادامه داد: هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود و در عین حال باید به‌طور مستمر فرصت‌های جدید با توجه به موقعیت هر منطقه و بافت اجتماعی قالب آن اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود حیدری مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان در اولین نشست از سلسله نشست‌های ادواری مسئولان سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان در ۱۴۰۳ با تاکید بر اهتمام مسئولان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان بر تحقق شعار سال جاری که مزین به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» شده است، اظهار کرد: انتخاب این عنوان برای سال جاری، وظیفه سازمان را سنگین‌تر می‌سازد و ضرورت دارد با پیگیری مستمر در مناطق مختلف شهرداری اصفهان، زمینه مساعد برای افزایش مشارکت مردم را در پروژه‌های شهری فراهم سازیم.

وی افزود: باید بپذیریم که سرمایه‌گذاران، شریک شهرداری هستند و باید با احترام ضمن درک شرایط آن‌ها و با اتخاذ تدابیر مناسب نسبت به رفع موانع و تسریع در روند اداری فعالیت آن‌ها کوشا باشیم.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: ضرورت دارد از طریق مشارکت‌های سه‌جانبه در شهر اصفهان، سازوکاری حقوقی به منظور جذب سرمایه‌های خرد فراهم شود و مسئولین سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شهرداری در مناطق مختلف باید این نیازها را شناسایی و با پیگیری و حضور پویای خود آنها را مرتفع سازند.

حیدری با اشاره به ضرورت فعال‌سازی پروژه‌های راکد، آن‌ها را سرمایه‌های شهر و شهرداری اصفهان قلمداد کرد و گفت: پروژه‌های مختلفی با پیشرفت فیزیکی بالا در مناطق مختلف بلاتکلیف مانده‌اند و باید با بازنگری در فرایندهای اداری و مانع‌زدایی از مسیر اجرای آن‌ها، امکان تکمیل و بهره‌برداری را فراهم سازیم.

وی اضافه کرد: برای هدفی بزرگ گرد هم آمده‌ایم و باید وظایف خود را به درستی انجام دهیم؛ باید قبول کنیم که برای توسعه شهر، چاره‌ای به جز مشارکت مردم و فعالان بخش خصوصی در اداره شهر وجود ندارد.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ارائه بسته‌های تشویقی به سرمایه‌گذاران ادامه داد: هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود و در عین حال باید به‌طور مستمر فرصت‌های جدید با توجه به موقعیت هر منطقه و بافت اجتماعی قالب آن اقدام کرد.

کلیدهای موفقیت در مدیریت پسماند شهری، آگاهی و مشارکت شهروندان است

غلامرضا ساکتی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان نیز در این نشست با اشاره به اینکه این سازمان در راستای افزایش مشارکت شهروندی برای حفظ محیط زیست، اقدام به شناسایی مشترکان خود در گروه‌های هدف مختلف کرده است، گفت: کلیدهای موفقیت در مدیریت پسماند شهری، آگاهی و مشارکت شهروندان است و مشارکت شهروندان در فرآیند مدیریت پسماند از طریق کاهش تولید و تفکیک پسماندها از یکدیگر در مبدأ به عنوان یکی از کاراترین و اقتصادی‌ترین روش‌های پردازشی در بیشتر کشورهای دنیا صورت می‌گیرد.

وی با تشریح پروژه‌های شاخص مشارکتی سازمان مدیریت پسماند افزود: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است. همچنین پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز، احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‌های شاخص مشارکتی این سازمان است و پروژه مشارکتی شیرابه که اثرات بسیار مثبت زیست محیطی دارد، نیز آماده بهره‌برداری است.

به گزارش ایمنا، اولین نشست از سلسله نشست‌های ادواری مسئولان سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان در ۱۴۰۳ که با میزبانی سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان و با محوریت بررسی پروژه‌های مشارکتی این سازمان برگزار شد، بر ضرورت ارائه راهکارهای عملی و عینی برای تحقق شعار سال تاکید شد.

در این نشست درباره مصوبه هفته گذشته شورای عالی سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها و تاکید بر پاسخگویی استعلام‌های این سازمان از معاونت‌ها و سازمان‌ها و مناطق شهرداری اصفهان اشاره شد که با امضای شهردار اصفهان ابلاغ شده است.

کد خبر 750016

دیگر خبرها

  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید