Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز- ایرنا- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت:پروژه های اقتصاد مقاومتی باید در اولویت برنامه های دستگاه های اجرایی استان قرار گرفته و اجرای آن ها باید بدون تاخیر پیگیری شود.

به گزارش ایرنا امید حاجتی شامگاه چهارشنبه در جلسه اقتصاد مقاومتی با موضوع بررسی پروژه های اقتصاد مقاومتی سازمان آب و برق خوزستان و اجرای طرح سیماک در استان اظهار کرد: مسدود کردن چاه های غیر مجاز باید با درنظر گرفتن تبعات اجتماعی آن صورت گیرد چرا که این اقدام بی شک اعتراضات اجتماعی را به دنبال دارد و باید در این خصوص با برنامه ریزی عمل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: افرادی در استان از طریق این چاه های غیرمجاز به فعالیت کشاورزی مشغول هستند و نباید تنها مسدود کردن چاه ها را بدون درنظرگرفتن تبعات اجتماعی در دستور کار قرار دهیم ، گرچه سازمان اب و برق نیز در این راستا وظایف تعریف شده ای دارد اما مسائل اجتماعی را نیز باید در این خصوص در نظر گرفت.
وی بیان کرد: بررسی راهکارهای لازم برای مسدود کردن چاه های غیرمجاز و درنظر گرفتن شرایط مناسب برای تداوم فعالیت کشاورزان از مسایلی است که باید مورد توجه قرار گیرد، برخی از کشاورزان پیش از طی روال قانونی اقدام به حفر چاه و استفاده غیرمجاز از آن می کنند که مشکلات زیادی را ایجاد می کند اما برخی دیگر از چاه های غیرمجاز مشکل خاصی را ایجاد نمی کنند که اگر بتوانیم مجوزهای لازم را به این دسته دهیم تبعات اجتماعی نیز درپی نخواهد داشت.
وی ادامه داد: درپروژه های ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که برای سطح ملی تعریف می شود و تکالیف و برش هایی را به استان ها محول می کند، قرار نیست که به آن ها منابع اعتباری جدیدی اختصاص داده شود لذا ما تنها زمانی می توانیم در این اعتبارات تغییر ایجاد کنیم که شرایط خاصی مانند کم بارشی رخ دهد.
همچنین در این جلسه محسن شکوری مقدم مجری پروژه سیماک( سامانه یکپارچه مدیریت املاک کشور) در خوزستان اظهار کرد: اجرای این طرح به عنوان یکی از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی به سالم سازی محیط اداری و کم شدن مفاسد اقتصادی کمک خواهد کرد.
وی افزود:سرعت بخشیدن به صدورمجوز ساخت و سازها و سرمایه گذاری یکی از مسائل مهمی است که در این پروژه به ان توجه شده و در اولویت قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: پروژه سیماک تنها پروژه دانش بنیان اقتصاد مقاومتی به شمار می رود که اجرای آن می تواند به شفاف سازی اقتصاد کشور کرده و تلاش شده در این طرح با همکاری دستگاه‌های مختلف از برخی امضاهای طلایی جلوگیری شود و امکان سهولت کار به شایستگی فراهم آید.
مجری پروژه سیماک ادامه داد: یکپارچگی و به اشتراک گذاشتن اطلاعات داده ای جغرافیای اماکن و املاک، شفاف سازی فرایندهای ساخت و ساز و مجوزها، مهار زمین خواری و رصد تغییر غیرمجاز در کاربری اراضی ، امکان ارزیابی و مقایسه عملکرد دستگاه ها در استان از دیگر مزایای این پروژه به شمار می رود.
وی بیان کرد: در حال حاضر دستگاه های اجرایی استان سامانه های مختلفی دارند اما جای خالی سامانه سیماک که مخصوص حوزه املاک است در این میان به وضوح احساس می شود.
شکوری تصریح کرد: راه اندازی این سامانه علاوه بر این که مراجعه حضوری افراد به دستگاه های اجرایی را کاهش می دهد، باعث می شود که افراد در هر نقطه ای از کشور بتوانند به تمام اطلاعات و روند مجوزهای املاک خود دسترسی داشته باشند.
وی گفت: بابرنامه ریزی های صورت گرفته 339 هزار و 600 نفر به منظور اجرای این سامانه در دستگاه های مختلف کشور آموزش می بینند که انتظار می رود دستگاه های اجرایی استان نیز در این زمینه اهتمام ویژه ای داشته باشند.
مجری پروژه سیماک گفت: همچنین با راه اندازی این سامانه از زمانبری 70 میلیون استعلام گرفته می شود و همچنین به صورت مستقیم 12 هزار و 500 شغل به صورت ثابت ایجاد می شود.
وی بیان کرد: اعتبار مورد نیاز این پروژه به صورت کامل از سوی وزارت ارتباطات تامین شده و امید است بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان سال 1397 اجرایی شود.
جلسه اقتصاد مقاومتی استان با موضوع اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی سازمان آب و برق و اجرای طرح سیماک در خوزستان در سرسرای شهید رجایی استانداری خوزستان برگزار شد.
سرعت بخشیدن به پروژه های اقتصاد مقاومتی در استان و در نظر گرفتن تبعات اجتماعی مسدود کردن چاه های غیر مجاز و پرکردن آن ها و صدور مجوز برای چاه های غیرمجازی که آسیب رسان نیستند از مصوبات این جلسه بود.
همچنین از این پس قرار شد سازمان اب و برق پیش از مسدود کردن چاه های غیر مجاز برای مدیریت بهتر نظر سازمان جهاد کشاورزی را نیز به عنوان سازمان ذی نفع جویا شود.
6002/7152 خبرنگار: محمدرضاخبازان**انتشار : کبری آقازری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۲۲۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی

دادستان عمومی و انقلاب تهران به همراه مدیران و معاونین سازمان صمت استان، تعزیرات حکومتی تهران و سازمان غذا و دارو با حضور در شرکت‌های داروسازی «توفیق دارو» و «خوارزمی» از خطوط تولید و آزمایشگاه‌های مختلف این دو مجموعه بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران در حاشیه این بازدید ضمن تبریک و تهنیت روز کارگر و معلم اظهار کرد: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری که سال جاری را با نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نام گذاری کردند همچنین حسب دستور رئیس قوه قضاییه به منظور حمایت از تولید، امروز از دو شرکت داروسازی توفیق دارو و خوارزمی که از جهات مختلف برای نظام جمهوری اسلامی ایران ارزشمند هستند بازدید به عمل آوردیم.

وی افزود: در قوه قضاییه دبیرخانه اقتصاد مقاومتی در دادگستری‌های تمام استان‌های کشور فعال است تا از واحدهای تولیدی و صنعت گران حمایت شود.

وی ادامه داد: در جلسه امروز با مسئولان و مدیران این شرکت‌های دارویی اعلام کردیم که مطالبات، مسائل و مشکلات موجود را به صورت مکتوب به دبیرخانه واحد اقتصاد مقاومتی دادسرای تهران ارائه دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن در جهت پیگیری و رفع آن‌ها اقدام کنیم.

دادستان تهران درباره مشکل اعلامی طولانی شدن ترخیص مواد اولیه گفت: فرایند اداری ترخیص مواد اولیه را با قید فوریت بررسی و مرتفع می‌کنیم همچنین در جهت حل مشکل فرسودگی ماشین آلات شرکت‌ها از طریق برگزاری جلسه با بانک‌های عامل موضوع اعطای تسهیلات مصوب را پیگیری خواهیم کرد.

صالحی بیان کرد: بیشتر مشکلاتی که دو شرکت داروسازی بیان کردند مربوط به عدم تامین نقدینگی، پرداخت نشدن مطالبات، فرسوده شدن ماشین آلات، کیفیت قیمت گذاری در صنعت دارو، عدم تخصیص به موقع ارزو مشکلات تامین مواد اولیه بود که مقرر شد شرکت‌های داروسازی مسائل مربوط به هر دستگاه را به صورت مجزا اعلام کنند تا پیگیری وجلسات لازم از طریق واحد اقتصاد مقاومتی دادسرای تهران صورت پذیرد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران افزود: مصوبات حمایتی که در جلسه امروز تصویب شد قطعا در دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادسرای تهران پیگیری خواهد شد همچنین متعاقبا جلساتی به منظور پیگیری اجرای مصوبات با مسئولین امر که می‌توانند مشکلات این واحدهای تولیدی را رفع کنند در دادسرای تهران برگزار خواهیم کرد و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، موانع پیش روی این واحدهای تولیدی را در خصوص چالش‌هایی که مطرح کردند؛ به حداقل می‌رسانیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گلایه کارکنان از متوقف شدن اجرای طرح عقد قرارداد مستقیم با نیرو‌ها در برخی از شرکت‌ها
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • تقویت و تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن اولویت مدیران شهرستانی باشد
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است