Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس اقتصاد پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


اراک- معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو گفت: جمع آوری اطلاعات مکانی نقش مهمی در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی دارد و این مهم در برنامه های توسعه کشور نیز مدنظر قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، محسن بختیار پیش از ظهر سه شنبه در نشست شورای سیاست گذاری چهارمین کنفرانس ملی سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در شرکت برق منطقه ای باختر در اراک، اظهار داشت:ملت ایران در روز ۲۹ اردیبهشت و انتخابات ریاست جمهوری و شوراها همچون همیشه حماسه آفرینی کردند و همچنین فرارسیدن سالروز آزادسازی خرمشهر را نیز گرامی می داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو بیان کرد: این نشست سومین نشست سیاست گذاری کنفرانس ملی سامانه اطلاعات مکانی(GIS) است که این موضوع با توجه به اهمیت بسیار بالای آن بایستی مورد توجه قرار گرفته و به نحو مناسبی این کنفرانس در استان مرکزی برگزار شود.

تهیهاطلاعات مکانی(GIS) در اسناد بالادستیمورد توجه است

بختیار خاطرنشان ساخت: تهیهسامانه اطلاعات مکانی(GIS) در اسناد بالادستی و برنامه های پنج ساله توسعه کشور و سیاست های اقتصاد مقاومتی مورد توجه ویژه قرار گرفته و همه ما موظفیم در راستای تهیه اطلاعات مکان محور،تلاش و جدیت لازم را به کار بگیریم.

وی ادامه داد: این اطلاعات بایستی با سرعت و دقت بیشتر نسبت به گذشته تهیه شده و در اختیار دستگاه های اجرایی و متخصصین و محققین قرار گیرد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو تصریح کرد: مسلما تهیه این اطلاعات و جمع آوری و طبقه بندی آن به صورت منسجم و همخوان، سبب می شود که به اطلاعات منسجمی در برنامه ریزی های آتی دسترسی داشته باشیم و به این ترتیب در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری ها با دقت بیشتر عمل خواهیم کرد.

بختیار گفت: در حال حاضر تهیه اطلاعات مکانی(GIS) در سراسر کشور توسط دستگاه های اجرایی مرتبط و مسئول در دست اقدام است و آنچه مهم است اینکه متناسب با دستور العمل ها و کدهایی که امکان ایجاد ارتباط بین این اطلاعات را به خوبی فراهم کند، عمل شود.

نحوه یکپارچه سازیاطلاعات مکانی اهمیت ویژه ای دارد

وی با اشاره به اهمیت نحوه یکپارچه سازیاطلاعات مکانی به منظور دستیابی به این اطلاعات، اضافه کرد: لازم است نهادهای مسئول در این زمینه همچون سازمان نقشه برداری و سایر سازمان های دست اندرکار، به نحوی این اطلاعات را یکپارچه سازی کنند که امکان استفاده همه دستگاه های اجرایی از این داده ها فراهم باشد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو اظهار داشت: داده های جمع آوری شده در سامانه اطلاعات مکانی(GIS)، توپولوژی و وضعیت جغرافیایی مناطق مختلف کشور، وضعیت زیست محیطی و آلودگی هوا، جمعیت و نیروی انسانی، منابع آب و اطلاعات با ارزش و گسترده ای را در اختیار تصمیم گیران، محققان و دستگاه های اجرایی قرار می دهد و به همین دلیل از اهمیت بالایی برخوردار است.

بختیار افزود: تلاش های بسیار گسترده ای در کشور در راستای راه اندازی سامانه اطلاعات مکانی در حال انجام است و آنچه مهم است اینکه این اطلاعات در چارچوب قواعد خواسته شده جمع آوری شود کهدر این راستا دستورالعمل هایی تدوین و ابلاغ شده است.

ضرورتدستیابی به پژوهش هایعلمی در حوزه اطلاعات مکانی

وی خاطرنشان ساخت: در راستای انجام این مهم، برگزاری همایش های علمی و کنفرانس ها نقش و تاثیرگذاری زیادی دارد و چهارمین همایش در راستای دستیابی به فعالیت های علمی حوزه سامانه اطلاعات مکانی(GIS)، مقرر است طی سال جاری در استان مرکزی برگزار شود.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو بیان کرد: قطعا این همایش ها در راستای کاربردی شدن پژوهش های حوزه سامانه اطلاعات مکانی(GIS) و بهره گیری از ایده های محققان و پژوهشگران این حوزه نقش به سزایی دارد.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۴۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما : درحاشیه برپایی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳، چندین نشست تخصصی، سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی، با حضور مقامات مرتبط، کارشناسان، استادان دانشگاه و متخصصان برگزار شد.
در نخستین روز همایش، پنج، کارگاه با عناوین پایش پهنه‌های آب با استفاده از نسل جدید ماموریت‌های ارتفاع‌سنجی رادار ماهواره‌ای، تعیین موقعیت آنی با استفاده از سامانه ملی هدی، سامانه‌های تحت وب کارتوگرافی، بکارگیری فناوری اینترنت اشیاء در بستر زیرساخت داده مکانی و مدل‌سازی جریان‌های سطحی دریایی با استفاده از نرم‌افزار MIKE ۲۱ و همچنین ۴ موضوع سخنرانی تخصصی و علمی و یک نشست تخصصی با عنوان ظرفیت‌ها و چالش‌های بخش خصوصی و مشارکت مردم در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی، با مدیریت حمیدرضا سیدین بروجنی، معاون فناوری و اطلاعات مکانی سازمان نقش برگزار گردید.
در روز دوم از بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ (ژئوماتیک ۱۴۰۳)، هفت، کارگاه تخصصی با عناوین بکارگیری چارچوب یادگیری عمیق در بخش‌بندی ویدئو‌های پهباد_مبنا نواحی شهری، پردازش تصاویر راداری در نرم افزار NEST، پیاده سازی ورود اطلاعات داوطلبانه مکان محور (VGI) در بستر SDI، تحلیل‌های مکانی در بستر سرویس‌های زیرساخت‌های داده مکانی، آشنایی با عملیات طیف سنجی و کاربرد آن در سنجش از دور، نقش موثر GIS در توزیع عادلانه آب در تنش‌های آبی و همچنین ۴ سخنرانی‌های کلیدی و تخصصی و یک نشست تخصصی با موضوع " توسعه دریامحور و جایگاه نقشه و اطلاعات مکانی در تحقق آن" با مدیریت علی سلطانپور، مدیر آبنگاری و امور جزر و مدی برگزار شد.
پس از تشکیل چندین کمیته علمی مقالات ارسال شده به همایش، مقالات پذیرفته شده برای ارائه به صورت سخنرانی و ارائه پوستری، انجام شد و در روز اختتامیه از مقالات برتر تقدیر به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود