Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اقتصاد مقاومتی از مهمترین نکاتی است که برای گسترش قدرت اقتصادی باید در نظر گرفته شود. حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه فرمودند: برخی اجناس اساسی اگرچه در کشور تولید نمی‌شوند اما قابلیت تولید را دارند، بنابراین باید با رفع موانع و تولید آنها، از وارداتشان به کشور جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"جلوگیری از واردات بی‌رویه و قاچاق" به عنوان یکی از الزاماتی بود که رهبر انقلاب اسلامی در تقویت تولید ملی برشمردند و تأکید کردند: واردات کالاهایی که در داخل به اندازه کافی تولید می‌شوند، باید حرام شرعی و قانونی شناخته شود.رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به آمارهای بالایی که در خصوص قاچاق کالا به کشور مطرح می‌شود، برخورد قاطع و اساسی با این پدیده بسیار مخرب را در گروی مبارزه با باندهای قاچاق دانستند و افزودند: حجم عمده قاچاق از مبادی رسمی و مناطق آزاد وارد کشور می‌شود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با انتقاد از کج‌فهمی در مبارزه با قاچاق و برخورد با مغازه‌داران خُرد و یا برخی مرزنشینان که امرار معاش مختصری از طریق جابجایی کالا دارند، افزودند: منظور از مبارزه با قاچاق اینگونه موارد نیست، بلکه باید با باندهای قاچاق برخورد شود.در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و در راستای تدابیر مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه جدی با قاچاق کالا از مبادی رسمی کشور، برای اولین بار تولید بومی سامانه‌های بازرسی کانتینری صورت گرفت.


این سامانه با همت متخصصین جوان و بسیجی سازمان تحقیقات و خودکفایی نیروی زمینی سپاه و شرکت صنایع الکترواپتیک صا ایران با بکاری گیری ظرفیت‌های موجود در شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی و ساخته شده است.

همچنین در کنار این سامانه از خط تولید بومی سامانه‌های بازرسی خودروهای سبک، سامانه‌های بازرسی بار مسافر و سامانه تصویربرداری از کف خودرو رونمایی گردید.

سامانه بازرسی کانتینر و کامیون با قابلیت تصویربرداری پرسرعت و به صورت آنی از کامیون‌ها و کانتینرها و نمایش محتویات بار به اپراتور، امکان بازرسی و کنترل کالاها را بدون باز کردن کانتینرها و در کمترین زمان ممکن فراهم می‌نماید. از مزایای این دستگاه نسبت به نمونه مشابه خارجی هزینه تولید پایین‌تر و خدمات پس از فروش داخلی آن می‌باشد از قابلیت‌های دیگر این سامانه، امکان اتصال به سامانه‌های بازرسی گمرکی را دارد.

با توجه به هزینه‌ تولید هر دستگاه نسبت به نمونه مشابه خارجی و با توجه به نیاز گمرک به استفاده از این سامانه‌ها و همچنین با در نظر گرفتن هزینه‌های سنگین تعمیر و نگهداری نمونه‌های خارجی، تولید داخلی آنها موجب صرفه‌جویی ارزی سالانه حداقل 30 میلیون دلار خواهد شد.

سامانه بازرسی خودروهای سبک نیز به منظور بازرسی خودروهای سواری در مبادی ورود کشور بدون توقف خودروها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سامانه با قابلیت عبور خودرها با سرعت 5 تا 20 کیلومتر در ساعت و یا حداکثر 5 تن وزن امکان اسکن حداقل 200 خودرو در ساعت را ایجاد می‌نماید. با توجه با نیاز سالانه کشور به این سامانه و هزینه تولید آن، صرفه‌جویی ارزی تولید داخلی این سامانه در سال معادل 5 میلیون دلار می‌باشد.

سامانه بازرسی بار مسافر نیز که به منظور بازرسی بار همراه مسافر در فرودگاه‌ها و سایر مراکز مورد استفاده قرار می‌گیرد در کلاس‌های مختلف 6040، 8585، 100100، 180180 در کشور تولید می‌گردد و قابلیت تامین نیاز کشور را دارد. این سامانه نیز با توجه به کاربرد گسترده آن و خدمات پس از فروش داخلی می‌تواند سبب صرفه‌جویی ارز بالایی گردد. یک تعدادی از سامانه بازرسی خودروهای سبک در برخی از مناطق عملیاتی نیروی زمینی سپاه و مناطق آزاد تجاری در حال بهره برداری می باشد.
سردار امامیان رئیس جهاد خودکفایی نیروی زمینی سپاه در گفتگو با خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره سامانه کنترل قاچاق‌های کانتینری اظهار داشت: در حوزه تکنولوژی با کمک جوانان کشورمان می‌توانیم گام‌های بلندی را برداریم.

وی با اشاره به اینکه ما نیاز به سامانه‌ کمکی بازرسی برای بعضی از مناطق بزرگ کشور داریم، عنوان داشت:‌ ما با استفاده از این سامانه‌ها می‌توانیم خودروهای سبک همچون وانت و ون را که در مبادی ورودی کشور تردد می‌کنند بدون نیاز به بازرسی کنترل کنیم.

رئیس سازمان جهاد خودکفایی نیروی زمینی سپاه با اشاره به اینکه ما با استفاده از این تکنولوژی مرزها را به خوبی پوشش می‌دهیم یادآورشد: ‌این سامانه می‌تواند از قاچاق در مرزها به صورت موثر جلوگیری کند.

سردار امامیان تصریح کرد: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند امسال سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است و این سامانه می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد مقاومتی ایفا کند.

وی گفت: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در ابتدای سال 94 شروع به طراحی و ساخت سامانه‌های بازرسی کردیم ودر ابتدای سال 95 این سامانه آزمایشات لازم را با موفقیت پشت سر گذاشت. در اواخر سال 95 تمام موضوعات مربوط به طراحی و ساخت را به پایان رساندیم و در سال 96 از این سامانه رونمایی کردیم.

رئیس سازمان جهاد خودکفایی نیروی زمینی سپاه با برشمردن خصوصیات سامانه کنترل قاچاق کانتینری عنوان داشت: هزینه تولید پایین و خدمات پس از فروش بالا از ویژگی‌های این سامانه است. همچنین از ویژگی‌های سامانه کنترل قاچاق کانتینری می‌توان به تصویرداری با سرعت بالا که امکان بازرسی را با کمترین زمان فراهم می‌کند اشاره کرد.

سردار امامیان با بیان اینکه هزینه تولید هر دستگاه نسبت به نمونه خارجی در گمرکات بسیار پایین‌تر است، یادآورشد: این دستگاه می‌تواند سالیانه 30 میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی را به همراه داشته باشد.

وی درپایان با اشاره به اهمیت این دستگاه در ایجاد اشتغال داخلی گفت: با راه‌اندازی خط تولید این دستگاه می‌توان سالیانه 2 هزار و 700 نفر را مشغول به کار کرد.

یکی از دستاوردهای تولید بومی این سامانه‌ها، طراحی و پیاده‌سازی نرم‌افزار بومی می‌باشد که امکان دسترسی به اطلاعات را توسط شرکت‌های خارجی از بین می‌برد.

با راه‌اندازی خط تولید و بهره‌برداری از این سامانه، ایجاد اشتغال در سطوح مختلف طراحی، ساخت و کاربری به طور مستقیم و غیرمستقیم 2700 نفر خواهد بود.

گزارش از محمد زرچینی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۴۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف انبار گردوی خارجی قاچاق در بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  سرهنگ  یدالله دهقان گفت:  ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان  با انجام تحقیقات میدانی و تخصصی پلیسی یک انبار نگهداری مواد غذایی قاچاق در شهرستان بیرجند را شناسایی کردند.

وی با بیان اینکه  مأموران پس از صحت و سقم موضوع و هماهنگی با مقام قضائی انبار شناسایی شده را مورد بازرسی قرار دادند، افزود:  در بازرسی از انبار، مقدار یک تن و ۵۰۰ کیلو گرم گردوی خارجی قاچاق به ارزش ۴۰۰ میلیون تومان کشف کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان  افزود: در این خصوص یک نفر متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

سرهنگ دهقان با اشاره به اینکه مبارزه با قاچاق و احتکار کالا در دستور کار پلیس قرار دارد؛ از شهروندان خواست: در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت‌های غیرقانونی، مراتب را در اسرع وقت از طریق سامانه ۰۹۶۳۰۰ به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند تا برخورد قانونی با متخلفان صورت گیرد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • کشف ۴ تن روغن قاچاق
  • ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • کشف انبار گردوی خارجی قاچاق در بیرجند